Kontakt

Vem är Lotten Danemo?
Min egen resa mot en sundare livsstil kom efter en tid utan träning, något som fram till 20-årsåldern fyllt större delen av mitt liv. Hade ingen riktig ork, blev ofta sjuk och kände inte igen min kropp längre.
Jag köpte ett gymkort och började träna. Sakta men säkert började kraften och orken komma tillbaka. Träningen förde med sig en mängd positiva saker förutom det rent fysiska. Med en starkare kropp följde ett starkare sinne som i sin tur gav ytterligare motivation. Det blev en positiv cirkel-rörelse där det ena gav det andra näring. Jag blev intresserad av kost och lärde mig hur viktigt det är äta rätt och märkte tydligt hur mycket det påverkar kroppen positivt. Jag började mer och mer inse hur viktig helheten är. Sedan dess har jag ägnat mycket tid och energi på att fördjupa mina kunskaper om träning, kost och sambandet däremellan.
Det är den här resan som har lett fram till att jag valt att utbilda mig till Personlig Tränare. Jag vill hjälpa dig att hitta den träningsform som lyfter dig.
Jag jobbar sedan april 2016 på Malmös bästa gym - The Raw Gym!

Ett livsstilspaket hos mig handlar inte bara om träning. Jag kan förutom med träning och kost, hjälpa dig finna nya vanor, ge dig tips och råd hur du får det att gå ihop med din vardag. Det ska vara en investering i sig själv på alla plan.

”Det ska kännas hållbart och inte som en diet”
Mitt mål är att hjälpa dig att göra smartare och hälsosammare val; att visa dig möjligheter istället för begränsningar och förbud. En hälsosam livsstil är en hållbar livsstil, allt bygger på sunda värderingar, variation och ”allt med måtta”. Med i mina paket får man en kostplan/kostråd samt ett recepthäfte med sundare alternativ till tex fredagsmys, förslag på nyttiga desserter och annat gott. Nyttigt behöver inte betyda tråkigt. När man ska lägga om sin kost är det viktigt att göra små förändringar i början, att bryta sina gamla vanor steg för steg. Det kan vara en grej som att börja äta frukost och mellanmål. Jag vill hjälpa dig med sundare alternativ och en hälsosam livsstil utan svält eller kortsiktiga dieter. Det i kombination med träning kommer att ge dig energi och glädje.
På grund av mitt stora intresse för kost och vilken betydelse den har för kroppen, speciellt när man tränar mycket, har jag provat de flesta dieter för att få en större förståelse och inblick i hur kroppen reagerar på olika näringsämnen.

”Träning ska vara roligt, lustfyllt och förbättra din livskvalité”
Träning ska vara något roligt och lustfyllt. Något som ger dig mer energi i din vardag, som förbättrar din hälsa, styrka och kondition och som också ökar din förbränning. Jag vill tillsammans med dig hitta en träningsform som du tycker om, som kan utmana dig och bygga upp en starkare kropp och knopp.
I mina paket är inte målet bara att du når dina mål men att du också lär känna din kropp bättre. Jag vill vara en del av ditt första steg på vägen mot en livsstilsändring, jag är mer än redo att hjälpa dig!

Idrottsbakgrund: Jag har tränat gymnastik 1997-2007 på SM-nivå (i Örestadsgymnasterna & GK Motus Salto) och har sysslat med styrketräning sedan dess. Jag har 2013-2015 tävlat i sju olika tävlingar i bikinifitness, både nationella och internationella. Några av resultaten: Newcomers 2013: 2 plats, Danmarks Mästerskap 2013: 2 plats, Loaded Cup 2014: 5 plats, Sweden Grand Prix 2014: 6 plats.

Kommentera