Ny vecka, nya möjligheter

Efter woden i fredags så var jag tvungen att ta två vilodagar pga träningsvärk – längesen jag kände mig så öm i heeela kroppen ? jag har använt min spikmatta flitigt som jag tycker hjälper. 

Igår åkte jag och tränade redan kl 8, ensam denna gång – men gick faktiskt ganska bra ändå 🙂 jag följer ett program och i det programmet ska man försöka öka i reps/vikt med jämna mellanrum och det är lättare att hålla koll på utvecklingen nu och det ger mig massor av motivation. 

Gårdagens pass:

Uppvärmning och mobility

1. Wod: 3 rundor

10 hang power cleans @ 60 kg

20 hspu

30 pistol squats

1 min vila

Jag fick mellan 3.45-4.15 per runda, körde hspu utan abmat (ska göra det hädanefter) och då fick jag köra treor för att orka 🙂

2a. Knäböj 4*5 med 85 kg

2b. Strika pullups 4*6 

3a. Strika pressar 3*6 med 35 kg

3b. Reverse lunge 3*12 med 55 kg


Idag körde jag tillsammans med Emelie 🙂 vi var jättetaggade och hade förberett oss på ett skitbra pass men tyvärr kunde vi inte träna ordentligt i lokalen då den var uthyrd så vi tappade motivationen rätt snabbt och fick köra lite annat….

1. Clean and jerk OTM 14 min med 65-72,5 kg

2a. 8 min amrap: 50 double unders, 25 wb, 5 muscle up – kunde inte köra muscle up för salen var upptagen så körde 10 pullups istället.

Skulle sen köra en annan amrap men det gick inte så blev avslutningsvis:

OTM 12 min:

Min 1: 10 pullups

Min 2: 10 t2b

Min 3: 10 ghd-situps

Inte vad vi planerat då jag både ville öva muscle up och hopprep…. det får bli nästa gång 😉


Denna veckan ska jag köra open på söndag istället så jag vilar dagen innan.. och försöker lägga en strategi 🙂 

Kommentera