Open 17.1

Idag körde jag min första Open – wod och jag var lite glad när jag hörde vad det var för det är övningar jag kan 🙂

Lite värre om tex ring muscle up eller liknande kommer då jag inte kan göra en enda sån ? 

17.1:

10 db snatch @15 kg

15 burpee box jump overs

20 db snatch

15 burpee box jump overs 

30 db snatch

15 burpee box jump overs

40 db snatch

15 burpee box jump overs

50 db snatch

15 burpee box jump overs

Timecap : 20 min

Min tid: 15.10 ???

Den var riktigt jobbig – kändes som en evighet att ta sig igenom de stora setten och boxhoppen var kaos i slutet för jag hade sån mjölksyra i benen. (Trillade en gång ?)


Db snatch ska man med en arm i taget lyfta en hantel från marken upp till utsträckt arm overför huvudet, för att sen ta ner den igen, byta arm och göra samma sak – 10/20/30/40/50 reps. Man får inte ta hjälp av den fria armen, armar, ben och höft ska va helt utsträcka i toppenläget.

Burpee box jump overs börjar med en burpee där både bröst och lår ska toucha marken med ansiktet mot boxen, därefter jämnfota-hopp upp på en 50 cm box och så ner på andra sidan (gå ned/hoppa ned) = 1 rep. 

Jag är så stolt att jag tog mig igenom ?jag kände innan sista 50 och 15 reps att jag inte orkade mer, men jag fortsatte ändå och klarade det ju! Jag är rätt seg i mina burpees men är ändå nöjd 🙂

Nu ska jag sova gott ??

Kommentera