Zzznark och kurrrrr

Något jag märkt nu när jag ökat träningsintensiteten senaste veckorna är att jag är sjukligt trött på kvällarna – kroppen behöver återhämtning!! Och att jag är ännu hungrigare än vanligt. 

Idag åt jag frukost kl 7, tränade mellan 8-10, när jag kom hem åt jag en stor laddning kvarg med kokos och granola men så var jag hungrig igen två timmar senare så då åt jag lunch – pulled beef och bulgur med massa grönsaker. Blev sjukt mätt men sen kurrar magen igen 2,5 timme senare.. äter soppa och mackor, en proteinbar och en sån påse med baconchips på bion ?sen när jag kom hem slevade Jonas upp en sjuk portion spagetti och köttfärsås 🙂 jahapp! Får väl försöka somna så snabbt som möjligt så jag inte hinner bli hungrig IGEN! 

Imorgon är det ”aktiv vila” och vi ska ut och…. springa? jag tänkte även göra mobility wod för axlar och höfter för jag känner redan nu hur ”härlig” träningsvärk som väntar imorgon 😉 

Sov gott!

Kommentera